“Nga të mallkuar në të bekuar”, Oltsen Gripshi

“Nga të mallkuar në të bekuar”, ky mesa duket ka qene rrugëtimi i shqiptarëvë dikur studentë e sot artistë që kthehen sërisht në Itali në një ekspozitë arti. Oltsen Gripshi pas pjesëmarrjes në Nju Jork, pretendent për çmimin Canova price 2018 vjen dhe si pjesëmarrës në ekspozitën në Mantova”, Muzeu Shteteror Casa del Mantegna, Mantova, Itali. Ishim në studio me historianin e artit pë t’u njohur nga afër me krijimtarinë e tij të arrirë. Ndiqeni të plotë intevistën! 96.4 mgz, frekuenca e duhur!

Pin It