Nis ndarja e mbetjeve që në burim

riciklim

Bashkia e Tiranës do të nisë projektin e diferencimit të mbetjeve që në burim. Kompania italo-shqipare ECO Tirana do të vendosë infrastrukturën e posaçme si dhe do të nisë një fushatë të gjerë ndërgjegjësimi.

Kompania italiane do të vendosë koshat e posaçëm në ngjyrë blu dhe të gjelbër si dhe do të sigurojë flotën e makinerive për pastrimin e qytetit.

Kryebashkiaku Veliaj informoi qytetarët se në kontinerët me ngjyrë të gjelbër do të hidhen vetëm mbetjet që do të ricikiklohen, ndërsa në koshat blu mbetjet e tjera që nuk përpunohen.

Pin It