Një apartament në majën e Kullës Eifel në Paris

Parijs

Gustav Eifel ishte projektuesi francez, i njohur në botë për ndërtimin e Kullës Eifel në Paris.

Apartamenti është i mobiluar plotësisht me mobilet më të mira që mund t’i kishte një shtëpi pariziene në shekullin e 19-të; një dhomë gjumi të vogël, qilima E rafte .

Një piano e madhe dikur ishte kryevepër e dekorimit të këtij apartamenti të ndërtuar dhe rezervuar për përdorim personal nga arkitekti i kësaj kulle, Gustave Eiffel.

Thuhet se gjatë qëndrimit të Gustav Eifel në Paris, ky apartament kishte shërbyer si një qendër ndjenje e  disa prej emrave më të mëdhenj të kohës.

Pin It