Një hotel ndryshe si “Pylli Malor” në Kinë

2-259

Një kompani arkitekturale ka krijuar një hotel krejtësisht në formën e natyrës.

Hoteli “Pylli Malor” në Luginën Vanfeng, në Guizhou, Kinë do të ndërtohet si një pyll vertikal që i ngjan një mali që ekzistonte dikur në këtë vend.

Hoteli me 250 dhoma është krijimi i Stefano Boeri Achitetti, studio dizajnuese përgjegjëse për rrokaqiejt në Milano të Italisë dhe Luzanë të Zvicrës.

3-162

4-118

Pin It