Një kopësht në miniaturë

9c6bfbdf62e0f82a219ec08451a0015d

Cool-Terrariums-Style

il_340x270.644288582_4tl3

otte-terrariums-02

SONY DSC

side-terrarium

small-and-cool-diy-glass-terrariums-6

Terrarium-2

Një zgjedhje ideale për të dashuruarit pas luleve dhe gjelbërimit që kanë pak kohë për kopshtarinë. Një “kopësht” në miiaturë realizuar brenda një gote apo një ene tjetër qelqi,  është një mënyrë interesante për të bërë shtëpinë tuaj të duket më komode dhe moderne.

Duke krijuar një kopsht në miniaturë në shtëpi mund të duket e ndërlikuar por  me pak krijimtari dhe durim ju do të jeni në gjendje ta realizoni.

Si mund ta bëni?

Do të duhet të zgjidhni së pari një enë qelqi që është e thellë mjaftueshëm për të akomoduar rrënjët e bimëve. Ju mund të përdorni ose një tas të vjetër qelqi ose një enë të bërë posaçërisht për rritjen e bimëve.

Pin It