“Një libër më shumë për Preshevën”

 

‘Spektrum Jetësor’ mirëpriti nismën ”Një libër më shumë për Preshevën”, një fushatë që do t’ju vijë në ndihmë fëmijëve në Preshevë, duke ju përmbushur nevojën për të lexuar libra në gjuhën shqipe.

Arjola Buzi dhe Sidorela Jança na folën gjatë për fushatën, ku ndjem energji rinore, reflektim, e plot ndjesi të mira që na bëjnë bashkë në këtë nismë fisnike.

Për më shumë ndiqni intervistën në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/nje-liber-me-shume-per-presheven

Pin It