Një natë në ëndrrat e mia pashë të ardhmen plot shkëlqim…

Një natë në ëndrrat e mia pashë të ardhmen plot shkëlqim,
Një shi i heshtur dritash rigonte pa pushim…
Punët venin mbarë si tiktaku i gëzuar i një ore,
Një nga një ishin fshirë ngatërresat shekullor
…dhe çdokush me mirësi i fliste tjetrit, me zemrën në dorë…
/M.F.G/

Pin It