“Një njeri bujar mund të jetojë me çfarëdo”- Uilliam Folkner

Një njeri bujar mund të jetojë me çfarëdo.

Shkrimtari duhet ta mësojë se baza e të gjitha gjërave është të kesh drojë.

Gjithmonë ëndërro të arrish shumë më tepër se ke mundësi. Mos u shqetëso që të jesh më i mirë se bashkëkohësit apo paraardhësit tuaj. Përpiqu të jesh më i mirë se vetja jote.

Nëse do të zgjidhja midis dhimbjes dhe asgjësë, do të zgjidhja dhimbjen.

Pin It