Njerëzit që ecin përpara në këtë botë janë ata që ngrihen dhe kërkojnë për rrethanat që ata duan, dhe kur nuk i gjejnë, i krijojnë.

Njerëzit që ecin përpara në këtë botë janë ata që ngrihen dhe kërkojnë për rrethanat që ata duan, dhe kur nuk i gjejnë, i krijojnë.

Liri do të thotë përgjegjësi. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz e kanë frikë atë.

Nuk kemi të drejtë të konsumojmë lumturinë, kur nuk e prodhojmë.

 

Xhorxh Bernard Shou

Pin It