“Njeriu i vërtetë nuk urren askënd”-Napoleon Bonaparti

Kushtetuta duhet të jetë e shkurtër dhe e paqartë.

Një pikturë ka më shumë vlerë se mijëra fjalë.

Njeriu i vërtetë nuk urren askënd.

Aftësia nuk është asgjë pa mundësinë.

Njeriu nuk duhet të ndalë kurrë diçka që nuk ka fuqi ta ndalë.

Trimëria është si dashuria; ajo duhet të ushqehet me shpresë.

Pin It