Njeriu, jeton sikur nuk do të vdes kurrë dhe vdes pa jetuar kurrë si duhet…

“Çfarë më habit?…Njeriu, sepse sakrifikon shëndetin për të bërë para dhe pastaj sakrifikon paratë për shëndetin.
Ai është kaq i shqetësuar për të ardhmen sa nuk e jeton të tashmen.
Ai nuk jeton dot as sot as nesër.
Ai jeton sikur nuk do të vdes kurrë dhe vdes pa jetuar kurrë
si duhet.”

-Dalai Lama

Pin It