Njihuni me stilolapsin robot, shpëtimtarin e shkrimit me dorë

maxresdefault

AxiDraw V3 është roboti stilolaps dhe shërben si një makinë personale shkrimi dhe vizatimi.

AxiDraw V3 mund të mos jetë ideal për përdorues të zakonshëm dhe kjo dhe për shkak të kostos së tij prej 475 dollarësh. Por mund të jetë shumë i mirë për ata që krijojnë ftesa festash apo për ata që  firmosin duzina me dokumente.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:

Pin It