Njihuni me xhaketën që karikon telefonin

2-567-620x330

Në vitin 2017 ju do të mund ta mbushni telefonin tuaj pa pasur nevojë për një prizë elektrike, sepse në treg do të dal xhaketa e cila ua mbush telefonin.

Hiral Sanghavi nga Hong Kong, ka hedhur këtë ide të tij në realizim në Kickstarter dhe ajo do të kushtojë më shumë se 100 mijë dollarë.

Sipas CNN, xhaketa do  mund të pastrohet në makinën e rrobave, është e ndërtuar nga telat e bakrit dhe mjafton ta vendosni telefonin në xhep që ai t’iu mbushet përmes wireless-it.

Pin It