Nokia, kthehet në tregun e celularëve

 

 

Rajeev Suri, chief executive officer of Nokia Oyj, speaks during a news conference to announce his new appointment at the company's headquarters in Espoo, Finland, on Tuesday, April 29, 2014. Nokia named Suri chief executive officer, picking the head of its networks division to chart the company's future and forecasting a return to sales growth after selling the mobile-phone business to Microsoft Corp. Photographer: Henrik Kettunen/Bloomberg *** Local Caption *** Rajeev Suri

Nga podiumi i kongresit botërore të celularëve në Barcelonë Rajëv Suri, administratori i kompanisë  tha se Nokia do të kthehet në tregun e celularëve, herët a vonë.“Mund të jetë në 2016, por dhe më vonë, nuk ka një kohë dhe nuk ka pse të nxitohemi”, është shprehur administratori.

E rëndësishme për kompaninë finlandeze, do të jetë të gjejë partnerin e përshtatshëm që merret me smartphone, ka thënë Suri, duke mos e mohuar dhe as pohuar një aleancë me kolosin tajvanez Foxconn.

“Kemi në program të rrisim investimet për 5G këtë vit”, ka thënë Suri.

Pin It