Nuk kam dështuar… kam zbuluar mënyra që nuk funksionojnë /Thënia nga Thomas Edison

Gjeniu eshte 1% frymezim dhe 99% djersitje

Nuk kam dështuar, thjeshtë kam zbuluar dhjetëmijë mënyra që nuk funksionojnë.

Njerëzit nuk kujtohen për numrin e dështimeve, por për numrin e sukseseve.

Nuk kemi rregulla këtu rrotull. Po përpiqemi të realizojmë diçka.

Nuk shkurajohem, pasi çdo përpjekje e dështuar është një hap përpara.

Njeriu që nuk kultivon zakonin e të menduarit, humbet kënaqësinë më të madhe të jetës

Koha është kapitali i vetëm dhe i vërtetë që njeriu ka, e që s’mund t’ia lejojë vetes të humbë.

Vlera e një ideje qëndron tek vënia në praktikë.

Shumë dështime të jetës bëhen nga njerëz që nuk e kuptojnë dot se sa afër suksesit janë në çastin e dorëheqjes.

Pin It