Nxirrni mallin, krijohen tastierat me butona e makinave të shtypit

Kompania “ Lofree” ka prezantuar disa tastiera të reja të cilat duken se janë versioni i makinës së shtypit që përdoreshin dikur.  Eshtë e përshtatshme dhe funksionale në kompjutera dhe laptop. Tastierat janë me ngjyra të ndryshme dhe i kanë butonët e sistemeve të reja.

4-234

3-332

5-229

2-521

1-1393

Pin It