Objekte që na lehtësojnë jetën, të këndshme e të dobishme

Këtu janë disa shpikje të mrekullueshme të cilat janë shumë të mira në përdorimet e përditshme. Bëhet fjalë për objekte të thjeshta që na ndihmojnë ta kemi jetën më të lehtë.

Koleksioni që mban uthull dhe vaj gatimi

Objekt që shërben për pastrimin e ananasit

Xheli që ndërvepron në vende të vështira për tu pastruar

USB-ja që ju tregon se sa hapësirë të lirë keni brenda tij

Thikë me dy tehe për të prerë picën

Shapkat me drita LED

Biçikleta që gjithashtu është edhe karrocë

Stoli në parqet publike që rri gjithmonë i thatë

Ngarkues telefoni, mundësuar nga pija juaj

Furça e flokëve që mund ta pastroni lehtë

Tastierë për telefonin tuaj

Enë kuzhinë që shërben për zierjen e perimeve

Qiriu që s’mbaron kurrë

 

Pin It