OpusAlb, portali risi, dedikuar artit e muzikës

Ishim në studio me themelueset e portalit OpusAlb, Matilda Gjika dhe Elena Skënderi. Përtej të gjitha portaleve e burimeve të informacionit, OpusAlb ka në qendër artin e vërtetë duke dashur të informojë e edukojë publikun artëdashës. OpusAlb,dedikuar artit dhe muzikës, pikërisht portali që na mungonte!

Pin It