Pamjet më të bukura të borës në të gjithë Europën

Revista e njohur Bazzar ka publikuar pamjet më të bukura të borës në të gjithë Evropën.

Në listën prej dhjetë fotove, në këto pamje renditet dhe fshati Mramor që gjendet 18 kilometra larg Prishtinës.

 

1.Nice, Francë

2.Holzminden, Gjermani

3.Mramor, Kosovë

4. Brecon Baecons, Britani e Madhe

5.Gdynia, Poloni

5.Rochester, Britani e Madhe

6.Romë, Itali

7.Londër, Britani e Madhe

8.Romë, Itali

9.Yorkshire, Britani e Madhe

 

Pin It