Pasioni i Swann, mbresëlënëse

ghfdhj whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-1 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-3 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-4 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-5 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-6 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-7 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-8 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-10 whales-dolphins-sea-animal-photography-marine-life-christopher-swann-11

Christopher Swann është një fotograf britanik, i cili ka ndjekur pasionin e tij për njëzet e pesë vjet .

Swann ka formuar një talent të madh për të marrë fotografitë e cetaceans si balenat dhe delfinët . Çfarë është e mahnitshme është se fotot e tij janë si më sipër dhe nën ujë . Me tone delikate të ngjyrave dhe ujërave të qetë , fotot e tij kanë një temë elegante që kap bukurinë e vërtetë të kafshëve në habitatin e tyre natyror .

Pin It