Peisazhet që ofrojnë qetësi për sytë dhe zemrën…

‘Vala’, Arizonë, SHBA

‘Vala’ është gur ranor në SHBA në kufirin e Arizonës dhe Utah-s. Ky vend është i njohur për shkak të formave shumëngjyrëshe.

Parku ‘Hitachi’, Japoni

Ky park gjendet në lindje të Japonisë. Parku është i njohur për mënyrën se si e ndryshon ngjyrën varësisht nga sezoni ipranverës, verës, vjeshtës e dimrit.

Plazhi i Kuq Panjin, Kinë

Plazhi afër Panjinit është i njohur në botë për ngjyrën e kuqe të pazakonshme. Nga prilli deri në maj, parku ka ngjyrë të gjelbër, por pastaj gradualisht merr ngjyrë të kuqe në muajin shtator.

Maldivet

Maldivet përmbajnë mijëra ishuj përrallorë ku mund të zhyteni në ujin e kaltër të Oqeanit Indian. Ishujt mund të quhet një mrekulli e vogël që përmban freskinë dhe pastërtinë e vërtetë të natyrës.

Pin It