Për sa kohë jeta është e bukur?

Jeta është e bukur dhe komode për aq kohë sa jetohet me njerëz të kuptueshëm. Dhe mos harro: mund të kuptohen ata njerëz që ndajnë të njëjtën ndjenjë, jo që flasin të njëjtën gjuhë.

/Charles Bukowski/

Pin It