Përgatitje për Ramazan

Jemi në muajin e bekuar të Ramazanit, ndaj në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për përgatitjet shpirtërore dhe materiale që duhen bërë për të mirëpritur këtë mysafir të veçantë.

Ishim në bisedë me përgjegjësen e zyrës së gruas në KMSH, Fatma Karaj.

Emisionin e plotë mund ta dëgjoni në soundcloud.com

 

Pin It