Përgjigjet e Lotarisë Amerikane, dalin sot pas orës 18:00

 

download

Sotë për shumë qytetarë të shqipërisë mund të jetë dita më e veçantë e jetës së tyre. Ata të cilët kanë aplikuar në muajn tetor të 2015-ws mund ta mësojnë sot pas orws 18:00 nwse janw fitues tw Lotarisw amerikane.

Sipas një njoftimi të Ambasadës Amerikanë, rezultatin ekzakt nëse janë fitues të sajw këtë vit mund ta mwsoni vetwm nw faqwn e internetit www.dvlottery.state.gov të ambasadës, ndërsa çdo formë tjetër është mashtrim.

Ambasadfa sqaronë se për mënyrën e kontrollit nëse jeni shpallur fitues “Ju duhet të përdorni numrin tuaj të konfirmimit për të hyrë tek Kontrolli i Statusit të tё Regjistruarve (Entrant Status Check), që bëhet aktive në faqen e internetit www.dvlottery.state.gov nga 3 maji 2016 deri të paktën në qershor 2017. Kontrolli i Statusit të tё Regjistruarve është mënyra e vetme që do t’ju njoftojë juve për përzgjedhjen, më pasë do t’ju ofrojë udhëzime të mëtejshme sesi të vazhdoni aplikimin, dhe më pas për datën dhe orën e takimit të intervistës për vizë”.

Pin It