Përshtatja e fëmijëve në kopsht

Ishim në studio me psikologen Diturie Lala dhe folëm për mënyrat sesi fëmijët të përshtaten mirë dhe lehtë në kopsht.

Cilat janë detyrat e prindërve, edukatorëve për të lehtësuar qëndrimin e fëmijëve në kopsht, si t’i kuptojmë ndryshimet emocionale dhe kërkesat e fëmijëve, këto e shumë çështje të tjera i dëgjoni në bisedën e sotme të emisionit ‘Spektrum Jetësor’.

Intervistën e plotë mund ta dëgjoni në soundcloud.com

Pin It