Përurohen 3 segmentet e para të unazës së vogël

1-30

Janë përuruar këtë të martë 3 segmenetet e para të Unazës së Vogël të kryeqytetit. Një investim demokratik e cilësoi Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj këtë projekt pasi sipas tij respektohen të gjithë qytetarët duke nisur nga këmbësoret, ata që përdorin automjetet dhe ata që përdorin transportin publik.

Kryetari njoftoi se brenda këtij muaji do të shembet godina e Insigut, ndërsa janë liruar 14 hapësiar që ziheshin nga shtëpi. Ndërsa në mujin qershor ashtu si është parashikuar  do të nisin punimet edhe për Sheshin Skënderbej për këtë arsye Veliaj kërkoj mirkuptim dhe durim nga qyetarët për vështirësitë që mund të hasin në qarkullim.

Pin It