Pesë mënyra të thjeshta si ta zgjasni jetën e baterive

lithium-metal-batteries-solidenergy

Smarphone-t gjithmonë edhe më shumë zhvillohen, shtohen aplikacione të ndryshme të cilat e shkarkojnë baterinë edhe më shpejt.

Më poshtë do të lexoni disa këshilla nga The Verge sesi ta zgjasni jetën e baterive.

1.Mbajeni dritën e telefonit jo shumë të fortë, një dritë më e zbehtë përdor më pak bateri.

2.Fikeni shërbimin e vendndodhjes (Location). Ajo çaktivizon opsionin e GPS në telefon.

3.Aktivizo Battery saver mode, ajo fik begraundin dhe rifreskon telefonin.

4.Aktivizoni shërbimin Airplane Mode, ajo mbyll mundësinë e telefonatave, mesazheve dhe shërbimit të internetit.

5. Mbani gjithmonë një ushqyes portabël kështu që telefoni nuk do tu fiket kurrë.

Pin It