Plot ngjyra e hijeshi, Kyoto, qyteti më i bukur në botë

Lexuesit e Travel+Leisure e votuan Kyoton si qytetin më të mirë në botë dhe galleria e fotove e vërteton këtë. Por këtë muaj, lexuesit e Conde Nast Traveler e votuan atë si qytetin e dytë më të mirë në botë, pas Tokios. Me një popullsi prej gati 1.5 milionë, përfundimisht ia vlen ta vizitosh Kyoton, të paktën një herë gjatë jetës.

koito

koiiii

kioto

kioo

kio

koo

 

Pin It