Posta e Maqedonisë emeton pullë postare me portretin e Gjergj Kastrioti Skënderbeut

2018-ta është viti Jubile i Heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeut, ndaj dhe Posta e Maqedonisë ka vendosur të nderoj figurën e heroit duke emëruar pulla me portretin e tij.

Lajmin e ka bërë publik ambasadori shqiptar në Maedoni Fatos Reka përmes një postimi në profilin e tij në Twitter.

“Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën postare për të nderuar 550 vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, shkruan Reka.

Respektimi i figurës së Skënderbeut erdhi pas vendimit të postës Maqedonase për të caktuar pullat me portretin e heroit kombëtarë Shqiptarë.

Pin It