Printeri me wireless që mund ta mbani në xhep

auto_a1171b4ae11dbcb15451ab0d91d071d0_l1476627895

Tashmë mund t’i printoni gjërat tuaja nga celulari juaj me anë të printerit me wireless. Ky printer është i vogël, praktik, komod dhe mund të transportohet lehtë duke e pasur me vete kudo.

Pasi e keni lidhur me wifi, zgjidhni opsionin Pocket printer, A4 dhe vendoseni mbi fletën që do të printoni.

Për më tepër shikoni videon si më poshtë.

 

Pin It