Projekti ‘Këpucët e autizmit’

Në emisionin ‘Spektrum Jetësor’ këtë javë folëm për autizmin dhe projektin “Këpucët e Autizmit”. Të ftuar ishin Imo Alikaj (terapiste),  Kalinë Zaka (terapiste) dhe Ibraldo Aliraj (piktor).

‘Këpucët e Autizmit’ do të realizohet me anë të pikturave që do të punohen nga vetë fëmijët me Autizëm me ndihmën e piktorit Ibraldo Aliraj.

Ekspozita me pikturat e fëmijëve, u hap më 2 Prill dhe do të jetë dhe pikturat janë në shitje. Shuma e mbledhur nga shitja e tyre do t’u jepet prindërve për trajtimin e fëmijëve.

Për më shumë dëgjoni emisionin e plotë në soundcloud.com

 

Pin It