Puna që paguhet 400 mijë dollarë dhe nuk pranonet nga askush

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kirurgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë.
Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës. Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.

Pin It