Punësimi, 2847 vende të lira pune në të gjithë vendin

most-hosting-providers-keep-a-record-of-their-references

Shërbimi Kombëtar i Punësimit (puna.gov.al) ka publikuar 2847 vende të lira pune të profileve të ndryshme, të shpërndara në 65 qytete.

Qytetarët e interesuar mund të aplikojnë online në rast se plotësojnë kriteret e kërkuara. Pë të aplikuar duhet të jeni të regjistruar në sistem, për të krijuar llogarinë personale, pasi në të kundërt nuk mund t’i shikoni të gjitha ofertat e punës.

Vendet e lira të punës janë profesione dhe zanate të ndryshme duke filluar nga roje, rrobaqepës, operator kompjuteresh, sekretare, kuzhinier, picajol, saldator, agjent shitjeje pasurie të patundshme, punëtor krahu, ekonomist, inxhinier pyjesh, inxhinier kimie, arkitekt, gjeolog,etj.

Pin It