Qepë të njoma për të qenë plot shëndet

Pranvera është stina më e preferuar për përdorimin e qepës së gjelbër, të njohur tek ne si qepët e reja.

Ky ushqim i freskët duhet të jetë gjithmonë i pranishëm në tryezën tuaj, veçanërisht në këtë kohë që është më optimalja.

Përveç shijes së mrekullueshme që e kanë, qepët e njoma janë të pasura me plot vitamina dhe përbërës që e ndihmojnë shumë organizmit tuaj.

Këto qepë i japin shumë shije ushqimit dhe mund të kombinohen në mënyra të ndryshme. Përfitimet shëndetësore janë të shumta,  si normalizimin e tensionin e gjakut, mbrojtjen e syve, luftimin e baktereve dhe infeksionet, si dhe kanë shumë pak kalori.

Shfrytëzoni stinën e pranverës për të përdorur sa më shumë ketë produkt të mrekullueshëm.

Pin It