Qytetet europiane me trafikun më të rënduar

Trafiku është  një problem global, i cili për fat jo të mirë është në rritje të vazhdueshme.

 Qytete të ndryshme kanë ndërmarrë nisma për të zvogëluar trafikun, por zgjidhja përfundimtare është ende e vështirë dhe shumë qytetarë vazhdojnë të vuajnë për orë të tëra në pritje.

Një kompani navigimi dhe hartash, “TomTom” ka mbledhur të dhëna të trafikut për 9 vite me radhë dhe ka bërë një renditje të 15 qyteteve me trafikun më të rënduar në Europë.

15-Nizhny Novgorod, Rusi

14-Hamburgu, Gjermani

13-Napoli, Itali

12-Këlni, Gjermani

11-Varshava, Poloni

10-Athina, Greqi

9-Manchester, Angli

8-Brukseli, Belgjikë

7-Parisi, Francë

6-Roma, Itali

5-Marseja, Francë
4-Londra, Angli
3-Saint Petersburg, Rusi
2.Muska, Rusi
1-Bukureshti, Rumani
Pin It