“Qyteti i mureve”, nga Eneos Carka dhe arti prej natyrës i skulptorit Gani Cekrezi

Ishim në studio me dy artistë mjaft interesante. Në pjesën e parë u njohëm me Eno Çarka i cili ka realizuar nje dokumentar për artin e rrugës, si një mënyrë për të dhënë nje mesazh të caktuar. Në pjesën e dytë njohëm  artistin Gani Cekrezi i cili realizon piktura te mahnitshme ne gurë apo instalacione ne dru apo dhe skulptura me tel. Mos e humbisni intervistën e plotë! Spektrum, frekuenca e duhur, 69.4 mgz!

 

Pin It