Ramazani, çelësi për një falenderim të sinqertë…

Të falenderosh atë, do të thotë të pranosh se mirësitë vijnë drejtëpërdrejtë prej atij, pra të çmosh vlerën e tyre dhe të perceptosh nevojën që ka njeriu për to..
Kështu është edhe agjërimi në Ramazan, çelësi për një falenderim të sinqertë!

Agjërim të lehtë dhe të pranuar !

Pin It