Reforma, ngërç roli i politikës në drejtësi

reforma-ne-drejtesi_11

Gjatë debatit të zhvilluar në Komisionin e Posaçëm të  Reformës në Drejtësi, roli i politikës në drejtësi ishtë pika e vetme që ndan maxhorancën dhe opozitën sa i përket draftit për reformën në drejtësi dhe nisur nga kjo, palët pritet të vijojnë diskutimet për të kapërcyer edhe këtë ngërç.

Pas më shumë se 3 orë diskutimi, Komisioni i Posaçëm i Reformës në Drejtësi, vendosi unanimisht që bashkangjitur draftit të ekspertëve të nivelit të lartë, të dorëzojë në Venecia edhe vërejtjet e Partisë Demokratike dhe të LSI-së.

Pin It