“Rëndësia e fizioterapisë dhe metodat më të vlefshme”, Idriz Isa dhe Dorian Meta

Ishim në studio me mjekun e fizioterapisë Idris Isa dhe me Doktorin e shkencave të rehabilitimit Dorian Meta. U njohem më gjerësisht me trupin tonë, sistemin kockor e nervor. Rëndësia e një jete aktive në një kohë kur po levizim pak e po ushqehemi jo mire. Kujdesi tek femijet, pesha e çantes, qendrimi ulur, ecja e duhur. Dëgjojeni të plotë intervistën !

Pin It