Risi: Rrjeti 5G së shpejti në SHBA

5g-network (1)

SHBA-ja një nga shtet më të mëdha të opëratorëve të telekomit do të fillojë prezantimin e gjeneratës së pestë të internetit në celularë.

Ata thonë që rrjeti 5G do të ketë një shpejtësi prej 400 Mb dhe do të jetë në dy qytete.

Kompania tha se 5G do të futet në Austin dhe Indianaplois, ku do të testohet rrjeti i ri.

Pin It