Rregullat e etikës pa të cilat nuk jemi më etik

Rregullat e etikës janë shumë të thjeshta dhe të njohura botërisht. Shpesh herë lind nevoja t’i rifreskojmë detyrimet tona etike dhe qytetare, për të mos haruar

BrightSide i ka mbledhur të gjitha këto zakone etike për të na kujtuar si duhet të sillemi në vende, raste, momente të ndryshme të jetës.

 

Trokisni gjithmone

Vendosja e setit te ngrenies

Perdorimi i telefonit

Paguan ai qe fton

Qendrimi i duhur me xhinse

Kapelja nuk duhet mbajtur ne shtepi

Asnjehere me pizhama neper shtepi

 

Cadra gjithmone e mbyllur ne vendin e saj

Respekti per femren

 

Pin It