Rreziku nga infeksionet, dezinfektohet Shkodra

fierza_6

Prej 25 vitesh nuk kishte ndodhur një gjë e tillë në Shkoder, megjithëse situata ka qënë problematike çdo vit. Për herë të parë ka nisur në terren dezinsektimi i mjediseve publike ku rreziku për vatra infeksionesh është i lartë.

Grupet e punës në bazë të një harte të drejtorisë së shendetit publik, po shkelin zonat ku ujërat e zeza, kanalet kulluese, pusetat dhe mjedise të tjera të ndotura bëhen burim infeksionesh, apo për prezencë të lartë insektesh.

Pin It