Rrugë drejt sinqeritetit

“I sinqertë është ai që lëvdatat dhe qortimet e njerëzve janë të barabarta tek ai. Sinqeriteti nuk arrihet veçse nëpërmjet të vërtetës dhe durimit, kurse e vërteta nuk arrihet veçse nëpërmjet sinqeritetit dhe të qëndruarit i palëkundur nga ai.”

-Dhunun El- Misri

Pin It