“Sa herë që lexoni një libër të mirë, hapet një derë diku në botë, për të lejuar më shumë dritë.”

“E gjej televizionin shumë edukativ. Çdo herë që dikush e ndez atë, shkoj në dhomën tjetër dhe lexoj një libër “.

– Groucho Marx

“Sa herë që lexoni një libër të mirë, hapet një derë diku në botë, për të lejuar më shumë dritë.”

-Vera Nazarian

“Unë mendoj për jetën si një libër të mirë. Sa më shumë futesh në të, aq më shumë ajo fillon të ketë kuptim.”

-Harold Kushner

“Ka shumë pak mënyra për të zgjeruar botën e fëmijës suaj. Dashuria për librat, është më e mira nga të gjitha.”

-Jacqueline Kennedy Onassis

“Çdo libër që ndihmon një fëmijë për të formuar një zakon leximi, për të lexuar një nga nevojat e tij të thella dhe të vazhdueshme, është i mirë për të.”

Maya Angelou

“Ju nuk mund ta blini lumturinë, por mund të blini libra dhe kjo është lloj i së njëjtës gjë.”

-Anonim

“Vendosni një rregull, që kurrë të mos i jepni fëmijës tuaj, një libër që nuk do ta lexonit vetë.”

-George Bernard Shaw

Pin It