Samsung lançon tabletin e ri me shumë risi teknologjike

Samsung Electronics ka lançuar Samsung Galaxy Tab S3, tablet i dizenjuar me stil dhe me një teknologji të avancuar kompjuterike duke ofruar një përvojë të lëvizshme premium. Për entuziastët e përmbajtjes dixhitale, Galaxy Tab S3 sjell video dhe përvojën e lojërave superiore së bashku me përdorimin e shpejtë si një mjet produktiv.

Ky tablet i ri ofron cilësi të përmirësuar të videos me ngjyra reale, sinkronizim mes pajisjeve të tjera wireless dhe penë shkrimi me majë të vogël.

Galaxy Tab S3 vjen me një ekran 9.7 inç Super AMOLED.

Tableti i ri u zbulua në Kongresin Botëror Mobile duke siguruar teknologjinë premium Galaxy që përfshin:

  • Video HDR (High Dynamic Range) për ngjyra reale dhe përmbajtje të gjallë dixhitale.
  • Samsung Flow: Fluksi Samsung e bën punën në lëvizje të padukshme. Për një qasje të sigurtë, Samsung Flow përdor autentifikim biometrik për t’u loguar dhe përdor pajisje wireless kompatibël për të transferuar dokumenta nga një pajisje e lëvizshme e një tableti. Ajo gjithashtu sinkronizon njoftime për mesazhe në mënyrë që përdoruesit të mos humbasin asnjë mesazh të rëndësishëm nëse ata janë duke përdorur apo jo smartphone-in apo tabletin e tyre.
  • Pena S e përmirësuar*: Për një përvojë natyrale shkrimi, Pena S ka një majë të vogël 0.7mm dhe rrit ndjeshmërinë e presionit. Pena S gjithashtu përfshin karakteristika të përshtatshme të tilla si “Screen Off Memo” për të mbajtur shënime të shpejta, shënime PDF për redaktim të lehtë dhe vizatim të nivelit profesional me Advanced Drawing Tools.

Tableti paraqet trashëgiminë e Samsung të teknologjisë inovative të Galaxy duke përfshirë një kamera të mbrapme 13 megapixel, e cila përfshin autofokus dhe një kamera përpara 5-megapixel për fotografi me cilësi të lartë. Tableti gjithashtu përfshin hapësirë të madhe ruajtjeje dhe më shumë aftësi për karikim më të shpejtë me energji elektrike të baterisë, duke përballuar deri në 12 orë video playback. Galaxy Tab S3 gjithashtu përballon tastierën Pogo pa kërkuar karikim apo çiftim të veçantë.

“Në Samsung, ne jemi të përkushtuar për të zgjeruar kufijtë e përvojës mobile dhe kompjuterike, duke siguruar produktet më të mira që kënaqin nevojat dhe kërkesat e ndryshme të përdoruesve mobile,” tha DJ Koh, Presidenti i Mobile Communications Business, i Samsung Electronics. “Portofoli ynë i ri i tabletëve është ndërtuar me teknologji premium që sjell një përvojë të frytshme dhe të gjithanshme për konsumatorët, i projektuar për përdoruesit në shtëpi, punë apo në lëvizje.”

Samsung Galaxy Tab S3: I optimizuar për zbavitje, por duke ofruar përdorim të gjithanshëm

Samsung Galaxy Tab S3 e çon zbavitjen mobile në nivelin tjetër duke siguruar një përvojë si në kinema me video 4K Playback dhe një ekran mahnitës Super AMOLED. Përveç kësaj, Galaxy Tab S3 është i pari tablet Samsung me funksion zëri kuadrat-stereo tuned nga AKG nga Harman për përvojë premium të shikimit dhe dëgjimit. Dhe me partnerët e përmbajtjes si Amazon, gëzojnë qasje të menjëhershme për video origjinale HDR.

I optimizuar për lojëra, Galaxy Tab S3 përfshin Vulkan API për grafikë të lartë dhe Game Launcher për një ndërfaqe përdoruesi të thjeshtë dhe përvojë të personalizuar të lojrave, si dhe mënyra si “Mos më Shqetëso” për lojë të pandërprerë.

Me një S Pen të zhvilluar, Galaxy Tab S3 i lejon përdoruesit të jetë më produktiv, kreativ dhe të bëjë shumë gjëra në të njëjtën kohë. Galaxy Tab S3 është projektuar për të mbajtur përdoruesit e lidhur gjithmonë me karikimin e shpejtë dhe me jetën më të gjatë të baterisë.

 

Pin It