Samsung nxjerr në treg frigoriferin me “touchscreen”

frigoriferi-620x330

Samsung përveç touchscreen-it të telefonave ka nxjerr në treg frigoriferin e ri me “touchscreen”.

Ky frigorifer është një arritje e re teknologjike i cili vjen me disa lloje aplikacionesh të cilat do t’iu ndihmojnë në kuzhinën tuaj. Frigoriferi ka një “touchscreen” prej 21.5 inç dhe çmim prej 5,600 dollarë.

E vetmja mangësi e Samsung Family Hub është se nuk mund t’i fshini apo të instaloni aplikacione tjera përveç atyre që gjenden aty.

samsungfridge

Pin It