Samsung prezanton Gear VR e re me telekomandë

Samsung lançoi Samsung Gear VR e re me telekomandë të mundësuar nga Oculus, e cila është kompania e parë që ka prodhuar syzet Gear VR me telekomandë. Gear VR me këtë telekomandë zgjeron ekosistemin VR të Samsung dhe e bën më të lehtë për konsumatorët të përjetojnë eksperiencat e Gear VR.

Për një lojë optimale dhe komoditet, telekomanda përmban një dizajn ergonomik të lakuar, duke ofruar kontroll të përshtatshëm me një dorë dhe ndërveprim më të mirë me lëvizje minimale të kokës për një përvojë të rehatshme për përdoruesin. Përveç kësaj, telekomanda i siguron përdoruesit:

  • Të dhëna të ndryshme lëvizëse për një përvojë më të mirë VR – Ekrani me prekje ofron zgjedhjen më të shpejtë dhe ndërveprimin me aplikacionet e VR, duke bërë të mundur forma të ndryshme të lëvizjes, duke përfshirë aftësinë për të shtypur, tërheqjen dhe hedhjen, animin e pajisjes dhe të qëlluarit ndër veprimet e tjera, ndërsa Këmbëza lejon një përvojë të përmirësuar të lojrave.
  • Lëvizja minimizohet kur përdoret për një kohë të gjatë – Butonat “Home”, “Volume” dhe “Back”, të vendosura në telekomandë i japin përdoruesit çdo gjë që ata kanë nevojë në një mënyrë shumë të lehtë që të mund të mbajnë fokusin e tyre në përmbajtjen tre dimensionale.
  • Një kapëse e sigurtë për një lojë të rehatshëm – Edhe gjatë lëvizjeve më aktive, rripi i dorës i telekomandës ofron një kontroll të sigurtë për një lojë të rehatshme dhe të sigurt.

“Në Samsung, ne jemi të fokusuar në vendosjen dhe tejkalimin e standardeve për përvojat e VR, duke i bërë ato edhe më të arritshme dhe duke shpërndarë cilësinë më të lartë”, tha Younghee Lee, Zëvendës Presidenti Ekzekutiv i Biznesit të “Mobile Communications” të Samsung Electronics. “Gear VR me telekomandë zgjeron ekosistemin tonë të VR për të ndihmuar konsumatorët të angazhohen dhe përfshihen në përmbajtjen e VR – pavarësisht nëse kjo është lojë ose video.”

Për një përvojë më të mirë shikimi, Gear VR me telekomandë ofron lente 42mm me 101-shkallë FOV (fusha e shikimit) dhe korrigjim të shtrembërimeve me teknologji të avancuar për të minimizuar lëvizjet e avashta. Samsung Gear VR me telekomandë do të përballojë edhe USB mikro edhe USB me portë të tipit C me një konvertim në kuti. Përveç kësaj, Gear VR do të ketë një rrip në kufje për të mbajtur telekomandën, kur nuk është në përdorim.

Edicioni i fundit i Samsung Gear VR është në përputhje me Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge +, S6 dhe S6 edge.

Pin It