Së pari: Jini mirënjohës për çdo gjë…

“Nëse doni të ndryshoni mënyrën se si ju trajtojnë të tjerët, së pari duhet të ndryshoni mënyrën si e trajtoni veten. Nëse nuk mëson të duash veten, plotësisht dhe sinqerisht, nuk ka asnjë mënyrë që të mund t’i bësh të tjerët të të duan.  Megjithatë, jini mirënjohës për çdo gjemb që të tjerët mund të hedhin mbi ju. Kjo është një shenjë që së shpejti do të mbuloheni me trëndafila.”

-Shems Tebrizi

Pin It