Shfaqja “Misto”vjen premierë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar sjell premierën më të re “Misto”, me regji të Naun Shundit. Eshte një shfaqje, e cila do t’ju bëje të kujtoni jetën e kaluar, por edhe të tashmen. Do të mendonit duke qeshur dhe do të qeshni duke u menduar. “Misto” vjen per publikun në 13, 14, 15 tetor 2017, ora 19:00, në Teatrin Kombëtar. /ATA/

Pin It