Shijoni vjeshtën; stinën e begatisë, ngjyrave, udhëtimeve

Foto: Flora Xhemani Baba

Në studion e ‘Visare Shqiptare’ ishim me gazetaren e  turizmit dhe drejtoreshën e revistës Travel, Flora Xhemani Baba.

Ku të shkoni këto ditë vjeshte, destinacionet më të mira, ushqimet që të konsumoni, këto e shumë çështje të tjera lidhur me magjinë që ofron vjeshta i dëgjoni në këtë bisedë.

Në pak minuta Flora na solli një spektakël radiofonik, ndaj ju ftojmë të ndiqni bisedën e plotë në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/shijoni-spektaklin

Pin It